vzpon.com 1600x295 final

Kontaktni obrazec
Preostalo 500 znakov za vnos vsebine.
Dodajte datoteke

Tablični računalnik Prestigio MultiPad PC serija 7 PMP7070C

Za najnovejše modele nas glede cene in zaloge vprašajte preko kontaktnega obrazca levo, elektronske pošte info@vzpon.com ali na 041 521 597.
Prodajamo tudi baterije za naprave Prestigio.
Procesor ARM Cortex-A8 (TI OMAP 3630) 1GHz, TFT zaslon 17,8cm (7'') 800x480, Android v2.2 (Froyo), Zaslon na dotik (kapacitativni – Multi touch), Open GL 2.0, 8GB notranjega spomina, Podpora za SD/SDHC spominske kartice, Podprti formati predvajanja: JPEG, BMP, MP3, MPEG-4, MPEG-4, WMA, ASF, WMV, AAC, WAV, AVI, GIF, PNG, OGG, VOB, 3GP, M-JPEG, FLAC, MP4, MOV, AAC+, H.264, MPG, RM, MKV, FLV, RMVB, Lithium Polymer baterija, HDMI, USB 2.0, Bluetooth ( 2.1 + EDR), WiFi (IEEE 802.11b/g/n)

tablicni-racunalnik-prestigio-pmp7070c
Dostava po Sloveniji zagotovljena. Pokličite računalniški servis Vzpon.com na 041 521 597 ali nas vprašajte preko elektronske pošte info@vzpon.com

Prestigio predstavlja novo družino izdelkov MultiPad Android tablični PC 

Prestigio, dinamični mednarodni proizvajalec ''state-of-the-art'' dodatkov za računalništvo in izdelkov za sodobnega uporabnika, je lansiral novo produktno skupino izdelkov, ki so osnovani na Android™ operacijskem sistemu.

Kolekcija Prestigio Android™ tabličnih PC-jev obsega 3 serije: Prestigio MultiPad serija 3, 5 in 7.

“Prestigio MultiPad tablični PC-ji predstavljajo povsem novo linijo k že obstoječim mobilnih napravam kot so GeoVision navigacijske naprave in Prestigio eBook bralniki, ki so že uveljavljeni izdelki. Skupaj s to novo linijo izdelkov Prestigio predstavlja celotno ponudbo atraktivnih izdelkov za modernega mobilnega uporabnika z sofisticiranim življenjskim slogom.”, je povedal Yuri Antoshkin, izvršni direktor pri Prestigiu.

 

Prestigio MultiPad

 

Prestigio družina je namenjena udobni uporabi in resnični multimedijski zabavi, istočasno pa nudi odlično kakovost in optimalno ceno. Vse tri serije novih MultiPad tabličnih PC-jev so namenjene širokemu krogu uporabnikov, ki za svoj življenjski slog zahtevajo tako kakovost kot tudi optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.

Vsi člani nove Prestigio MultiPad tablične družine nudijo brezžično WIFI povezljivost, 4-smerni G-senzor, vzdržljivo delovanje baterije in tipičen Prestigio dizajn. Poleg tega so vsi modeli izredno lahki in tanki, kar omogoča še večjo mobilnost.

Možnost opravljanja službenih obveznosti kjerkoli, ne le v pisarni, je odločilnega pomena za veliko uporabnikov. Prav zato imajo Prestigio MultiPad tablični PC-ji prednastavljen programski paket Office Suite Pro, ki je združljiv z datotekami, ustvarjenimi s programskim paketom Microsoft Office 2003, 2007 in 2010.The option to do office work on the go is of high importance to many users. Therefore, all MultiPads come with Office Suite Pro preinstalled, which is compatible to files from Microsoft Office 2003/2007 and 2010.

MultiPad serija 7 ima na voljo edinstven Prestigio “začetniški koncept«. Zaradi tega intuitivnega koncepta razporejanja ikon na namizju so Prestigio MultiPad tablični PC-ji še bolj priročni in enostavni za uporabo. Zgornja polovica namizja je sestavljena iz 4 delov, v katerih so združene ikone v skupine kot so “LIFE”, “BUSINESS” in “ENTERTAINMENT”.

Prestigio MultiPad

 

S preprostim klikom na določeno ikono se spodaj odpre okno, ki vam omogoča direkten dostop do vseh aplikacij, ki so povezave s tem določenim subjektom. Npr. če kliknete na “Games” v kategoriji ENTERTAINMENT, se bo odprlo okno z vsemi naloženimi igrami. Pod ikonami se nahaja t.i. widget področje, ki je edinstveno pri Prestigiu, kjer so prikazane vremenske informacije izbrane lokacije, RSS novice in ura z večimi različnimi funkcijami kot so budilka, štoparica ... V zgornjem levem in desnem vogalu pa se nahajajo povezave do navodila za uporabo za Prestigio Multitab tablični PC in do Appslib, spletne trgovine z več kot 30.000 aplikacijami za Android™ naprave.

 

Prestigio MultiPadNa namizju lahko odprete »predal«, kjer najdete direkten dostop do vseh aplikacij.

Prestigio PMP3084B je osnovi model za manj izkušene uporabnike v mobilni tablični tehnologiji. S 21,34 cm visoko-ločljivostnim zaslonom (8.4”) s formatom 4:3 je ta model ne le odličen elektronski bralnik knjig, ampak nudi uporabniku tudi celovito multimedijsko možnost zabave ter internetno brskanje preko WiFi vmesnika.

Prestigio MultiPad 5 serija obsega 17,78 cm (7”) in 25,65 cm (10.1”) modele, ki nujijo izredno širok razpon uporabnosti in povezljivosti uporabnikom, ki točno vedno, kakšne mobilne rešitve potrebujejo za svojo vsakodnevno uporabo. Serija ima odlične lastnosti kot so predvajanje HD video posnetkov, USB 2.0 priključek in še veliko več – vse skupaj zapakirano v atraktivnem dizajnu.

Prestigio MultiPad 7 serija pa predstavlja najbolj zmogljive tablične PC-je z velikostjo zaslona 17,78 cm (7”) in 25,65 cm (10.1”). Serija 7 je namenjena entuziastom, ki želijo vse: visoko ločljivostni multitouch zaslon, občutljiv na dotik ter odlično povezljivost preko vmesnikov WIFI in Bluetooth. Zaradi širokega nabora dodatnih funkcij so ti modeli idealni sopotniki tako za poslovno kot tudi za domačo uporabo. Za mobilne uporabnike sta posebej priporočljiva modela PMP7070C in PMP7100C, saj predstavljata najlažji in najtanjši (12mm!) Android™ tablični PC na sploh, saj tehtata le 300 g in 480 g.

Prestigio MultiPad tablični PC-ji so na voljo s širokom naborom aplikacij in multimedijskih vsebin, nekatere so že prednaložene, nekatere pa so na voljo za prenos s strani AppsLib.com in Media.PrestigioPlaza.com.

Modela PMP5070C in PMP3084B sta že na voljo v vseh večjih trgovinah, ostali modeli sledijo kmalu.

Več o PRESTIGIO blagovni znamki

Prestigio blagovna znamka nudi ekskluzivno kombinacijo elegance, sofisticiranosti, visoke kakovosti, napredne tehnologije in edinstvenega dizajna in je na voljo v več kot 70 državah. Naš cilj je zagotavljati višjo kakovost življenja našim uporabnikov z luksuznimi izdelki. To dosegamo s široko paleto izdelkov, naprednih tehnologij in inovativnega dizajna. Nudimo izdelke, ki ustrezajo vsem modernim potrebam in zahtevam življenja v digitalnem domu in pisarni. Zagotavljamo precizno kontrolo kakovosti, kot tudi različne servisne storitve za kupca. Prodajni program obsega različne produktne skupine kot so GPS navigacijske naprave, nettop računalniki, naprave za shranjevanje podatkov, elektronski bralniki knjig, dodatki za izdelke Apple in veliko več.

Ekrani, baterije, napajalniki

 • ekrani za prenosnike

  Ekrani za vse modele prenosnikov

  Prodaja in menjava vseh vrst zaslonov, panelov, ekranov... Preberite več

 • baterije za prenosnike

  Original baterije za prenosnike

  Original baterije za vse modele prenosnikov... Kupite novo baterijo

 • napajalniki za prenosnike

  Original polnilci za prenosnike

  Original polnilci za vse modele prenosnikov... Kupite nov polnilec

Tipkovnice, ventilatorji, diski

 • tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za vse modele prenosnikov... Preberite več

 • ventilatorji za prenosnike small

  Ventilatorji za prenosnike

  Prodaja in menjava vseh vrst ventilatorjev... Preberite več

 • diski za prenosnik small

  Trdi diski za prenosnike

  Prodaja in menjava diskov za prenosnike... Preberite več

Nadgradnja računalnika s SSD diskom

ssd diski middle   Je vaš računalnik počasen, se ne odziva, se Windowsi ne zaženejo...? Rešitev je zamenjava vašega diska z novim SSD diskom. Nov SSD disk, vgradnja, nova Windows namestitev že od 75€+ddv... Preberite več

 

Se vam prenosnik pregreva?

pregrevanje prenosnika    Povišana temperatura računalnika vodi v okvare elektronike. Svetujemo, da se računalnik enkrat na leto odpre in notranje očisti. Možnost servisa v istem dnevu... Preberite več