vzpon.com 1600x295 final

Kontaktni obrazec
Preostalo 500 znakov za vnos vsebine.
Dodajte datoteke

Servis Toshiba prenosnikov + prodaja rezervnih delov Toshiba

toshiba logo

Nudimo kompleten servis prenosnikov Toshiba, tako strojne kot programske opreme ter dobavo vseh rezervnih delov: baterijenapajalnikiekranitipkovnice, ventilatorji, panti ekrana, ohišja, plastike...

Prenosnik lahko pripeljete osebno ali pošljete po pošti in popravljenega vam pošljemo nazaj preko posta.

Pokličite Računalniški servis Vzpon.com na 041 521 597 ali nas vprašajte preko kontaktnega obrazca na levi strani ali elektronske pošte info@vzpon.com


Kvaliteta Toshiba prenosnikov

Toshiba v svoje prenosnike vgrajuje le najkvalitetnejše komponente. TFT ekrani, trdi diski, vezja in optične enote se po kvaliteti izdelave razlikujejo. Ostrina slike na ekranu je lahko med različnimi ponudniki bistveno drugačna, čeprav je tehnologija po imenu enaka. Verjetnost odpovedi trdega diska je prav tako med različnimi ponudniki v praksi bistveno različna. Po naših izkušnjah ni vredno kupovati cenenih prenosnikov, saj obstaja večja verjetnosti izgube podatkov. Vodilo Toshibe ni nizka cena na račun kvalitete, temveč visoka kvaliteta za sprejemljivo ceno.

Zanesljivost Toshiba prenosnikov

Zanesljivost delovanja prenosnika je odvisna od mnogih dejavnikov: načrtovanja, kvalitete vgrajenih materialov, izdelave in izkušenj. Toshiba posveča veliko truda in časa v vseh fazah izdelave prenosnika: raziskavi trga, načrtovanju, testiranju, izdelavi in spremljanju izdelka skozi življenjsko dobo. Ne trdimo, da se Toshibin notesnik ne pokvari, temveč je proces izdelave narejen tako, da je možnost okvare čim manjša. Zanesljivost je pogojena tudi z miselnostjo, ki daje prednost zadovoljnemu uporabniku. Ni enostavno narediti prenosnika, ki ima optimalno razporeditev komponent narejeno tako, da se kot celota ne pregreva. Prenosnik, ki se v notranjosti pregreva, mora imeti dodatno prisilno hlajenje, pade mu hitrost procesorja, toplotno se obremenijo komponente (disk, optična enota, itd.), posledica pa je večja verjetnost okvare.

Inovativnost

Toshiba je še iz pionirskih časov mobilnega računalništva, kjer je vedno bila, in je še danes, na čelu razvoja novih tehnologij. Podjetje ogromno vlaga v nove tehnologije, ki se šele čez čas pojavijo v računalnikih, je pa zato med prvimi, ki novost lahko ponudi uporabniku. Prav tako sodeluje s proizvajalci programske opreme, tako da so novosti skladne s programsko opremo. Toshibini prenosniki niso narejeni samo za danes, temveč tudi za jutri. Toshiba ne sledi toku stanja v mobilnem računalništvu, temveč ga ustvarja.

Izkušnje

Toshiba je pionir na področju mobilnega računalništva, saj je prisotna na trgu že dolgo časa. Toshiba se je že od rojstva prenosnih računalnikov, v sredini osemdesetih let osredotočila, lahko bi rekli specializirala za področje mobilnega računalništva. Toshiba ima bogate izkušnje iz preteklosti, ki ji pomagajo tudi pri načrtovanju prihodnosti. Toshiba kot neposredni akter ve, kaj se je dogajalo v preteklosti, kako je vplivalo na sedanjost in tako lahko tudi zelo dobro predvideva, kaj se bo dogajalo v prihodnosti. Tudi bogate izkušnje so razlog, da Toshiba ne dela prenosnikov samo za danes, ampak tudi za jutri. Tipično za Toshibine prenosne računalnike je, da je vgrajena sodobna tehnologija, ki omogoča delovanje tudi čez nekaj let, ne da bi bilo zaradi sprememb v tem obdobju potrebno kupiti nov računalnik.

Servis Toshiba prenosnikov

Toshiba se trudi, da je vsaka napaka odpravljena v najkrajšem času, tipičen čas od naročila do zamenjave rezervnega dela je 2 delovna dneva. Lahko se zgodi, da pride do trenutnega pomanjkanja kakšnega rezervnega dela, vendar je takih primerov malo in so bolj posledica globalnega pomanjkanja določenih komponent, ki so sestavni del dela. Vsekakor se Toshiba trudi, da bi bil čas servisiranja od sprejema računalnika v servis, do oddaje popravljenega računalnika čim krajši.

Podpora po nakupu Toshiba prenosnika

Podpora je pojem, ki ga uporabnik ceni, ko jo potrebuje. Ljudje smo pač takšni, da ob nakupu ne postavimo na prvo mesto stvari, ki niso materialno ovrednotene, kar bi poenostavljeno napisano pomenilo nekako takole: če nekaj stane manj se tehtnica nagiba na stran, kjer manj udari po žepu. Pa res? Je računalnik, ki stane ob nakupu manj res cenejši, če ne dobite podpore zanj in ostanete sami s svojim problemom? Morda se boste morali zaradi nerešljivega problema (ni gonilnikov, baterije, itd.) odločiti za predčasen nakup novega? Tako kot v težavi najdeš dobrega prijatelja, ga tudi v dobrem proizvajalcu. Toshiba vas z vašim problemom nikoli ne bo pustila samega. Četudi bo vaš problem unikaten, da se zgodi samo vam in nobenemu drugemu, bo Toshiba simulirala vaš problem in ga poizkusila rešiti.

Razvoj tehnologij

Toshiba ni samo proizvajalec notesnikov, ampak tudi njegovih komponent. Toshibine komponente so bile, so in bodo cenjene. Mnogo proizvajalcev vgrajuje, predvsem v kvalitetnejše izdelke, Toshibine trde diske, optične enote, čipe, ekrane, baterije in tiskana vezja. Toshiba sama obvladuje večino tehnologij, ki so vgrajene v notesnik, ter tako s sodelovanjem med posameznimi oddelki išče rešitve v interakciji med komponentami, ter je tako v nenehnem iskanju izboljšav in iskanja novih rešitev.

Ergonomija Toshiba prenosnikov

Ergonomija je zelo pomembna kategorija, ki definira zadovoljstvo uporabe. Toshiba se tega zaveda in sledi ergonomskim rešitvam. Kako se nagiba zaslon, kako so razporejeni vmesniki, položaj rok med tipkanjem, kako je rešeno odvajanje toplega zraka, glasnost delovanja, vse te lastnsoti pridejo do izraza pri daljšem neprekinjenem delovanju. Toshiba se zaveda udobnosti delovanja, zato ji posveča veliko pozornosti.

Garancija Toshiba prenosnikov

Toshiba je bila eden prvih proizvajalcev prenosnih računalnikov, ki je minimalno osnovno jamstvo podaljšala iz 1 na 2 leti. Tako imajo prenosni računalniki iz družine Satellite/Satellite Pro 2 letno jamstvo, iz družine Tecra in Portege pa 3 letno jamstvo. To pa še ni vse. Pri vsakem modelu lahko dokupite še dodatno 1 ali 2 letno podaljšanje jamstva. Tako imate lahko za model z 2 letnim osnovnim jamstvom skupaj 4 in za model z osnovnim 3 letnim jamstvom skupaj 5 letno garancijo! Toshiba tudi na tak način dokazuje, da verjame v kvaliteto svojih izdelkov. Poleg tega velja garancija po vsem svetu, kjer ima Toshiba pooblaščen servis.

Vodilni proizvajalec

Toshiba je med vodilnimi proizvajalci prenosnikov že od samega začetka oz. nastanka prenosnih računalnikov. Skozi vsa leta se je dokazovala s kvalitetnimi izdelki, ter tako pridobila zaupanje milijonov uporabnikov, ki potrjujejo zaupanje v Toshibine prenosnike. Toshibini uporabniki ob menjavi prenosnega računalnika radi znova posežejo po Toshibinem računalniku, saj so se že prepričali v njeno kakovost in cenovno upravičenost nakupa.


Pokličite Računalniški servis Vzpon.com na 041 521 597 ali nas vprašajte preko elektronske pošte info@vzpon.com
Prenosnik lahko pripeljete osebno ali pošljete po pošti in popravljenega vam pošljemo nazaj preko posta.

Ekrani, baterije, napajalniki

 • ekrani za prenosnike

  Ekrani za vse modele prenosnikov

  Prodaja in menjava vseh vrst zaslonov, panelov, ekranov... Preberite več

 • baterije za prenosnike

  Original baterije za prenosnike

  Original baterije za vse modele prenosnikov... Kupite novo baterijo

 • napajalniki za prenosnike

  Original polnilci za prenosnike

  Original polnilci za vse modele prenosnikov... Kupite nov polnilec

Tipkovnice, ventilatorji, diski

 • tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za vse modele prenosnikov... Preberite več

 • ventilatorji za prenosnike small

  Ventilatorji za prenosnike

  Prodaja in menjava vseh vrst ventilatorjev... Preberite več

 • diski za prenosnik small

  Trdi diski za prenosnike

  Prodaja in menjava diskov za prenosnike... Preberite več

Nadgradnja računalnika s SSD diskom

ssd diski middle   Je vaš računalnik počasen, se ne odziva, se Windowsi ne zaženejo...? Rešitev je zamenjava vašega diska z novim SSD diskom. Nov SSD disk, vgradnja, nova Windows namestitev že od 75€+ddv... Preberite več

 

Se vam prenosnik pregreva?

pregrevanje prenosnika    Povišana temperatura računalnika vodi v okvare elektronike. Svetujemo, da se računalnik enkrat na leto odpre in notranje očisti. Možnost servisa v istem dnevu... Preberite več