vzpon.com 1600x295 final

Kontaktni obrazec
Preostalo 500 znakov za vnos vsebine.
Dodajte datoteke

Nadgradnja Windows 7 na Windows 10. Konec podpore za Windows 7.

 
MICROSOFT PODPORA ZA WINDOWS 7 SE JE IZTEKLA 14. 1. 2020!

Po ukinitvi podpore za Windows 7 bo vaš računalnik še vedno deloval, vendar bo izpostavljen virusom in drugim varnostnim tveganjim. S tem bodo podatki na računalniku slabše zavarovani in tveganje za nastanek težav bo vsak dan večje.

BREZPLAČNA ANALIZA VAŠEGA RAČUNALNIKA

Pokličite nas na 041 521 597 ali 051 475 326 oziroma pripeljite računalnik na servis sem: www.vzpon.com/kontakt. Brezplačno bomo pregledali stanje vašega računalnika in pripravili predlog nadgradnje na Windows 10.

OKVIRNA CENA NADGRADNJE NA WINDOWS 10

V primeru, da ima vaš računalnik licenco za operacijski sistem Windows 7 Pro je potrebno: arhiviranje vaših pomembnih podatkov, namestitev zadnje verzije operacijskega sistema Windows 10, čiščenje celotnega računalnika vključno s hladilnim sistemom in prenos arhiviranih podatkov na nov operacijski sistem... celotna storitev - 69€ + DDV.
V primeru, da ima vaš računalnik licenco za operacijski sistem Windows 8.0 ali 8.1 je potrebno: arhiviranje vaših pomembnih podatkov, namestitev zadnje verzije operacijskega sistema Windows 10, čiščenje celotnega računalnika vključno s hladilnim sistemom in prenos arhiviranih podatkov na nov operacijski sistem... celotna storitev - 69€ + DDV.
V ostalih primerih potrebujemo računalnik na servisu, da ugotovimo stanje in vam pripravimo ponudbo.

JE POTREBNO KUPITI NOV RAČUNALNIK?

Vsekakor ne. Vaš računalnik potrebuje zgolj nadgradnjo na Windows 10, morda pa tudi kakšno nadgradnjo strojne opreme. Ob nadgradnji operacijskega sistema za hitrejše delovanje svetujemo tudi nadgradnjo diska s hitrejšim SSD diskom.  Ko imamo računalnik na servisu, brezplačno analiziramo stanje vašega računalnika in pripravimo neobvezujoč predlog posodobitev.

ALI IZGUBIM PODATKE OB PREHODU NA WINDOWS 10?

Nadgradnjo na najnovejši operacijski sistem izvedemo brez izgube datotek. V primeru, da so na računalniku nameščeni posebni programi/aplikacije (npr. elektronske banke, računovodski programi, programi za grafično oblikovanje, certifikati...) pripravimo predlog rešitve, ko imamo računalnik na servisu.
 

Ekrani, baterije, napajalniki

 • ekrani za prenosnike

  Ekrani za vse modele prenosnikov

  Prodaja in menjava vseh vrst zaslonov, panelov, ekranov... Preberite več

 • baterije za prenosnike

  Original baterije za prenosnike

  Original baterije za vse modele prenosnikov, tablic... Preberite več

 • napajalniki za prenosnike

  Original polnilci za prenosnike

  Original polnilci za vse modele prenosnikov... Preberite več

Tipkovnice, ventilatorji, diski

 • tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za vse modele prenosnikov... Preberite več

 • ventilatorji za prenosnike small

  Ventilatorji za prenosnike

  Prodaja in menjava vseh vrst ventilatorjev... Preberite več

 • diski za prenosnik small

  Trdi diski za prenosnike

  Prodaja in menjava diskov za prenosnike... Preberite več

Nadgradnja računalnika s SSD diskom

ssd diski middle   Deluje vaš računalnik počasi? Prava rešitev je zamenjava diska z novim SSD diskom. Nov SSD disk, vgradnja, nova Windows namestitev ali klon diska že od 75€+ddv... Preberite več

 

Pregrevanje računalnika

pregrevanje prenosnika    Večina okvar računalnikov je povezanih s povišano temperaturo. Čiščenje hladilnega sistema se priporoča enkrat letno. Po dogovoru je delo opravljeno v istem dnevu... Preberite več