Kontaktni obrazec
Preostalo 500 znakov za vnos vsebine.
Dodajte datoteke

Nadgradnja računalnika, prenosnika s hitrejšim SSD diskom

Deluje vaš računalnik, prenosnik počasi, se ne odziva, zmrzuje, se Windowsi ne zaženejo...? Po naših izkušnjah je edina prava rešitev zamenjava trdega diska z novejšim in bistveno hitrejšim SSD diskom! Cene SSD diskov so v letu 2018 postale zelo ugodne in sedaj je pravi čas za zamenjavo. Možnost uporabe vašega starega diska in s tem razširitev podatkovnega prostora za shranjevanje podatkov (namesto DVD enote vgradimo posebno enoto za vgradnjo diska, slike spodaj). Pokličite servis računalnikov Vzpon.com na 041 521 597, uporabite kontaktni obrazec na levi strani ali nas vprašajte preko e-pošte info@vzpon.com
Prenosnik lahko pripeljete osebno ali pošljete po pošti in popravljenega vam pošljemo nazaj preko posta.

Ponudba 1: Nov SSD disk kapacitete 120 GB (garancija 3 leta) + vgradnja v vaš osebni ali prenosnik računalnik + format diska + windows namestitev + antivirus Avast + spihovanje hladilnega sistema + prenos podatkov... komplet storitev z novim diskom 85 + DDV.

Ponudba 2: Nov SSD disk kapacitete 240 GB (garancija 3 leta)+ vgradnja v vaš osebni ali prenosnik računalnik + format diska + windows namestitev + antivirus Avast + spihovanje hladilnega sistema + prenos podatkov... komplet storitev z novim diskom 105€ + DDV.

Ponudba 3: Nov SSD disk kapacitete 500 GB (garancija 3 leta), + vgradnja v vaš osebni ali prenosnik računalnik + format diska + windows namestitev + antivirus Avast + spihovanje hladilnega sistema + prenos podatkov... komplet storitev z novim diskom 155€ + DDV.

V primeru, da imate na starem disku pomembne programe, bančne certifikate, nastavitve, dostope... in ne želite popolnoma nove Windows namestitve, lahko naredimo klon vašega diska na nov SSD disk. Torej bo uporaba računalnika enaka kot na starem disku, samo delovanje bo bistveno hitrejše.
Primer vgradnje SSD diska v prenosnik ter zamenjava DVD enote s posebno enoto za vgradnjo starega diska in s tem razširitev podatkovnega prostora

dvd hd enota2

Enota za vgradnjo dodatnega diska, ki nadomesti obstoječo DVD enoto

dvd hd enota1

enota za vgradnjo drugega diska

Prenosnik lahko pripeljete osebno ali pošljete po pošti in popravljenega vam pošljemo nazaj preko posta.

Kako so SSD diski postali alternativa tradicionalnim 'vrtečim' diskom? Kaj so prednosti in slabosti SSD diskov?

Praktični prikaz zagona OS Windows ter odpiranja datoteke v Photoshopu (velikost datoteke 278MB) z SSD ali navadnim diskom.

Kaj so SSD DISKI?
SSD diski so najnovejši diski za uporabo v prenosnikih in namiznih računalnikih. Namenjeni so vsem, ki si želijo hitrejše delovanje v primerjavi s tradicionalnimi trdimi diski. Diski SSD so zanesljivejši, porabijo manj energije, so tišji, porabijo manj energije in omogočajo hitrejši prenos podatkov, s čimer pospešijo zagon računalnika ter odpiranje datotek in aplikacij. Z namestitvijo diska SSD se občutno poveča odzivnost sistema. Pomembno je, da SSD diski nimajo vgrajenih gibljivih delov kot klasični diski, s čimer se možnosti odpovedi delovanja diska zmanjšajo na minimum.
Diski SSD so na voljo s kapacitetami od 120-500 GB. Pri razvoju je bil poudarek na naključnem pisanju in branju, ki najbolj vplivata na dnevno uporabniško izkušnjo. Hitrost zapisovanja je zelo visoka, pri tem pa še vedno zagotavljajo najvišjo hitrost zaporednega branja. Uporabniki lahko istočasno predvajajo glasbo in s spleta prenašajo video datoteke ter obenem urejajo dokumente, ne da bi prišlo do upočasnitve računalnika.

 

RAČUNALNIK DELA POČASI?
Klasičen trdi disk je daleč najpočasnejša komponenta v računalniku, zato vam svetujemo menjavo z mnogo hitrejšim SSD diskom.

Nadgradnja z SSD diskom v vašem računalniku odpravi sledeče:
• Počasen zagon računalnika
• Programi se odpirajo počasi
• Dokumenti se naložijo počasi
• Zguba časa med sedenjem za računalnikom in čakanjem

SSD disk reši te težave zato, ker je:
• branje in zapisovanje podatkov mnogo hitrejše (3 - 8x)
• dostopni časi do podatkov so neprimerno hitrejši (100 - 120x)
• daljša življenjska doba (2x)
• neprimerno manj občutljivi na tresljaje (4x)
• disk je popolnoma neslišen
• fizično so manjši in mnogo lažji
• potrošijo mnogo manj energije (13 - 17x)
• nadgradnja s katero v razmerju cena / učinkovitost dosežemo največ

Ponujamo vam zamenjavo vašega zastarelega diska z SSD, nadgradnjo, namestitev obstoječega licenčnega operacijskega sistema in prenos pomembnih podatkov na novi disk. Stari disk lahko obdržite za podatke, SSD disk pa uporabljate samo za zaganjanje operacijskega sistema in programov. Razlika v hitrosti delovanja vas bo osupnila. Možno je tudi kloniranje obstoječega diska.
Pokličite servis računalnikov Vzpon.com na 041 521 597, uporabite kontaktni obrazec na levi strani ali vprašajte preko e-pošte info@vzpon.com
Prenosnik lahko pripeljete osebno ali pošljete po pošti in popravljenega vam pošljemo nazaj preko posta.

Ekrani, baterije, napajalniki

 • ekrani za prenosnike

  Ekrani za vse modele prenosnikov

  Prodaja in menjava vseh vrst zaslonov, panelov, ekranov... Preberite več

 • baterije za prenosnike

  Original baterije za prenosnike

  Original baterije za vse modele prenosnikov, tablic... Preberite več

 • napajalniki za prenosnike

  Original polnilci za prenosnike

  Original polnilci za vse modele prenosnikov... Preberite več

Tipkovnice, ventilatorji, diski

 • tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za vse modele prenosnikov... Preberite več

 • ventilatorji za prenosnike small

  Ventilatorji za prenosnike

  Prodaja in menjava vseh vrst ventilatorjev... Preberite več

 • diski za prenosnik small

  Trdi diski za prenosnike

  Prodaja in menjava diskov za prenosnike... Preberite več

Nadgradnja računalnika s SSD diskom

ssd diski middle    Deluje vaš računalnik, prenosnik počasi? Edina prava rešitev je zamenjava trdega diska z novejšim SSD diskom! Nov SSD disk, vgradnja ter prenos podatkov je možen že za 85€+ddv. Možnost uporabe vašega starega diska in s tem razširitev podatkovnega prostora za shranjevanje podatkov... Preberite več

 

Pregrevanje računalnika

pregrevanje prenosnika    Večina okvar prenosnih in osebnih računalnikov je povezanih s povišano temperaturo računalnika, kar povzroči okvaro diska, ventilatorja, napajalnika, matične plošče... Čiščenje hladilnega sistema se priporoča enkrat letno. Po dogovoru je delo opravljeno v istem dnevu... Preberite več